top of page
Raising-Wholeness-reflections2.png


Kaikille avoin koulutus suomeksi työväenopistoissa
 

Kurssini työväenopistoissa
 
  • Helsingin työväenopisto, opistotalo Kallio
 
  • Espoon työväenopisto,
    Tapiola
 
  • Vantaan aikuistopisto, Tikkurila
     
IMG_7254_edited.jpg

Kirsi Mäkinen
MBA, AmO Ammatillinen opettaja, henkilökohtaisen kasvun ja tietoisuuden valmentaja.

Lisätiedot koulutuksista:

kirsi@selfsystemwholeness.com

Self-System Wholeness Approach on kehittämäni, tietoisuuteen ja aikuisen ihmisen elinikäiseen omaehtoiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun liittyvä lähestymistapa ja sisäinen työkalu kaikkeen arkeen, vuorovaikutustilanteisiin, ihmissuhteisiin, työelämän haasteiden ymmärtämiseen sekä pitkäjänteiseen henkiseen kasvuun omassa tahdissa ja/tai ammatillisesti. Yhdistän koulutuksissani idän ja lännen viisautta oman kokemukseni kautta.

Koulutan, valmennan ja ohjaan oppijoita työkseni eri elämän aloilla ja olen erikoistunut kouluttamaan pitkälle edenneitä tietoisuustaitoja ja systeemiajattelua verkossa kansainvälisille opiskelijoille, joitka toimivat yrittäjinä, johtajina, muiden ihmisten auttajina kuten valmentajina, terapeutteina, opettajina tai muissa asiantuntijatehtävissä. He saattavat olla meditaation tai muun kasvumenetelmän harrastajia ja saavat kursseillani integroivaa erikoisosaamista omaan ja työelämään, joka ei vain toimi ulkoisesti vaan muuntuu osaksi sitä kuka olet tietoisuutesi kehittymisen kautta.

Työväenopistoissa olen opettanut vuodesta 2016 alkaen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Hyvinkäällä.

Kaikki yksi- tai kaksipäiväiset kurssini ja luentoni perustuvat omaan kokemukseeni ihmisenä kasvusta ja tietoisuuden kehittymisestä n. 13 vuoden ajalta opettajana, valmentajana ja harrastajana. Voit lukea lisää minusta englanniksi täältä.

Työväenopiston kursseilleni haetaan Helsingin, Espoon ja Vantaan yhteisesen ilmoittautumisjärjestelmän ilmonet.fi kautta.

Muuta huomioitavaa:
Koulutus on suomeksi, mutta, jotkin opetusmateriaalit saattavat olla englanniksi ja siksi perusenglannin taidot on hyvä olla sekä omat muistiinpanovälineet ja runsaasti erittäin avointa mieltä ja avarakatseisuutta ymmärtää sitä mitä ei ymmärrä.

Kurssini tukevat myös 2021 julkaistun kirjani, Vastuullinen Ihmisyys, Vapautuminen Kriiseistä Luovaan Muutokseen sisäistämistä.

Tulevat kurssit
syksy 2023

Suosittu kurssini vuodesta 2016 alkaen
Tie omaan voimaan ja viisauteen

Miten kasvaa ihmisenä tietoisesti uuteen suuntaan, tunnistaa eri puolia itsessään ja oppia toimimaan niiden kanssa tässä hetkessä, samalla kehittäen sisäistä viisauttaan ymmärtää itseä, muita ja elämää.

Opitaan tietoisuuspohjainen malli, polku ja kokonaisvaltainen harjoitus, idän ja lännen viisautta soveltaen. Kurssin opit sopivat kaikkeen elämään. Teoriaa, itsenäistä ja vuorovaikutteista harjoittelua, keskustelua.

Muuta huomioitavaa: Omat muistiinpanovälineet, perusenglannin taidot, osa harjoitusvälineistä on englanniksi.

PAIKKAT JA PÄIVÄMÄÄRÄT:

AIKA: lauantai ja sunnuntai klo 10 - 15.30 sis. tauot.

 

 
Uusi lyhyt jatkokurssi
"Tie omaan voimaan ja viisauteen" kurssille
Luovaa läsnäoloa arjen tilanteisiin

Tietoisuustaidot eivät ole vain stressinsäätelyyn vaan liittyvät kaikkeen elämään ja vuorovaikutustilanteisiin. Harjoitellaan olemaan läsnä itselle ja muille tässä hetkessä, kuuntelemaan itseä, reflektoimaan ja kuvaamaan omaa kokemusta, jotta opimme ymmärtämään itseä, muita ja elämää joka hetki lisää.

Käytämme erilaisia vuorovaikutteisia, kokemuksellisia ja ajatuksen ja tunteen luovuutta soveltavia menetelmiä kokemusten jakamisessa.

 

Muuta huomioitavaa: Omat muistiinpanovälineet.

Kurssi on lyhyt jatko-osa ”Tie omaan voimaan ja viisauteen” kurssille ja sille voivat osallistua kaikki, sen kurssin nyt tai aiempina vuosina käyneet.

PAIKKA JA PÄIVÄMÄÄRÄ:

AIKA: Lauantai klo 10 - 15.30 sis. tauot.

 

 

Kurssitarjous

Kaikki kurssilaiseni voivat kurssipäivien aikana ostaa minulta kurssieni teemaan liittyvää kirjaani edullisena kurssilaistarjouksena ilman ylimääräisiä toimitus- ja muita kuluja. Lisätietoja kirjasta.

bottom of page