top of page
Quiet Forest


Kaikille avoin koulutus suomeksi
 

Tulossa työväenopistossa
Kevät 2024

Kohti omannäköistä luovaa elämää

Miten uudistua ihmisenä tietoisesti, tunnistaa uusia, eri puolia itsessään? Kuinka oppia toimimaan oman itsen eri puolten kanssa tässä hetkessä, ymmärtää itseä, muita ja elämää syvemmin?

Tällä viikonloppukurssilla opit aikuisen, jungilaisvaikutteisen, kehityspsykologisen polun. Opimme kokonaisvaltaisen harjoituksen, joka sopii kaikkeen elämään. Kurssi pitää sisällään teoriaa, itsenäistä ja vuorovaikutteista harjoittelua sekä keskustelua. Opit ymmärtämään itseäsi paremmin, syvemmin ja suhtautumaan kaikkeen elämään uteliaisuuden kautta.

Kurssille tuleminen edellyttää radikaalisti avointa mieltä oppia sitä mitä et ehkä itsestäsi vielä tiennyt.

Tämä on uudistettu, 2023 versio kurssista ”Tie omaan voimaan ja viisauteen”. Kurssi liittyy kirjaani Vastuullinen Ihmisyys, Vapautuminen kriiseistä luovaan muutokseen. Kirja tukee kurssia, mutta osallistuminen ei edellytä sen hankintaa.

Muuta huomioitavaa: Omat muistiinpanovälineet, perusenglannin taidot, osa harjoitusvälineistä on englanniksi.

Kirsi Mäkinen
MBA, AmO Ammatillinen opettaja, henkilökohtaisen kasvun ja tietoisuuden valmentaja.

Lisätiedot koulutuksista:

kirsi@selfsystemwholeness.com

Voit tutustua minuun näillä sivuilla ja kirjaan.

Olen opettanut pääkaupunkiseudun työväenopistoissa 2016 alkaen. Aiheeni ovat ihmisenä kasvu ja kehittyminen, ihmissuhdetaidot ja kokonaisvaltainen muutos, joka liittyy kaikkeen elämään ja ihmisyyteen sekä niiden kestävään kehitykseen.

IMG_4648_edited.png
OMNIA, Espoon työväenopisto
Komentajankatu 5 A, Leppävaara.

AIKA: 9.-10.3.2024,  La-su klo 10 - 15.30.

 

 

Kurssipalautteita

Vastasi odotuksia erinomaisesti. Ymmärsin lisää kehityksestä ja sen tasoista. Itsestäni opin lisää ja sain ymmärrystä ihmisten elämien erilaisuudesta. Kiitollisuus omaa lapsuutta ja vanhempia kohtaan lisääntyi. Erityisen hyvää oli kouluttaja, joka oli selkeä, innostava ja tilannetajuinen, mikä näkyi siinä, että ryhmän annetteiin itseohjautuvastikin keskustella, kun se soljui avoimesti ja jokaista kuunnellen. Saimme varmasti paljon toisiamme kuulemalla. Ryhmä oli keskusteleva, kannustava ja toisiaan kunnioittava.

Sari Saarinen

Arvio 5/5

Kurssitarjous

Kurssilaiseni voivat kurssipäivien aikana tai ennen sitä ostaa tästä kurssieni teemaan liittyvää kirjaani ja saavat sen signeerattuna suoraan käteen.

bottom of page